Nybörjarkurs
Golf fitness kinexit

Grupp och medlemsträningar  2021

KURSUTBUD 2021

Att träna golf tillsammans med andra är inte bara utvecklande, ni kan även lära känna nya golfkompisar. Att vara en del av en gemenskap på golfklubben skapar en trygghet som gör att ditt spel stärks och golfen blir roligare tillsammans med andra.

Damträning- Enskilda Tematräningar och kurser som löper under flera veckor.

Gemensam träning för er tjejer, perfekt att träna tillsammans med andra för både utveckling och gemenskap.

Seniorträning dagtid-Enskilda Tematräningar och kurser som löper under flera veckor.

Gemensam träning för er seniorer åldern 60 och uppåt, perfekt att träna tillsammans med andra för både utveckling och gemenskap.

Ny i golfen hcp 36-54-Enskilda Tematräningar och kurser som löper under flera veckor.

Gemensam träning för er som är nybörjare i golfen eller jobbar på att komma ner i hcp. Vi fokuserar på grunderna i alla slagen.

Perfekt fortsättningsträning efter en Grönt Kortet kurs eller för er som siktar på att nå hcp 36.

Tematräningar-Enskilda tillfällen med fokus på olika områden.

Exempelvis driverteknik, närspel, puttning, golffitness.

Gruppträning- Är ni en grupp som vill träna gemensamt, enskilda tillfällen eller under flera tillfällen hör av er så bokar vi upp ett passande upplägg.

För kurstillfällen se HÄR

Så här bokar du grupp och medlemsträningar

Bokning: Lektioner och medlemskurser bokas vi bokadirekt

Välj önskad träning, Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter.

Du får en bokningsbekräftelse via mejl med, i mejlet finns sedan en kod om du behöver avboka. Har du inte fått en bokningsbekräftelse kolla skräpposten, om du inte fått någon har din bokning inte gått igenom, testa boka igen.

Betalning görs till swishnummer senast 1 dag innan första träningstillfället.

Klicka HÄR för att komma till bokadirekt

Har du problem med bokningen hör av dig:

jessica@herrljungagk.se