Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Gäster/tidsbokning
Greenfee
Tidsbokning
Golfpaket
Husvagn & Husbil
Pay & Play
Golfbil
Tävling
Klubben
Banan
Pro & Träning
Juniorverksamheten
Nyheter
Grupper och Företag
Golfrestaurangen
Kontakta oss
Samarbetspartners

Golfpaket

Spela & Bo

Herrljunga Golfklubb kan erbjuda fina paket för dig som vill komma och spela och bo hos oss. På klubben har vi två stycken stugor med plats för fyra personer per stuga. Dessutom har vi samarbete med Mosslanda Pub & Konferens, som ligger två kilometer från klubben, där du bor i nyrenoverade hus i lantlig miljö.

Stugpaket och lägenhetspaket

Våra två stugor finns i anslutning till klubbhuset i absolut närhet till 10:ans tee och drivingrangen. Varje stuga är inredd med fyra bäddar, litet matbord med fyra stolar samt enklare pentry. Toalett hittar du i en intilliggande byggnad och dusch finns i klubbhusets omklädningsrum, 50 meter från stugorna, som är öppet 6:00-22:00. Stugorna är en utmärkt alternativ till dig som vill komma och spela och samtidigt bo på banan. Vi har golfpaket där det ingår boende i stuga, 1 frukost, 1 lunch samt 1 heldagsgreenfee. Vi har även en lägenhet som ligger i klubbhusbyggnaden, den har 6 bäddar. I paketet ingår samma som stugpaketet. Tiden för frukost gör ni upp med restaurangen dagen innan, men från ca kl 8:15 på morgonen.

Pris Vardagar stuga 700kronor/person, lägenhet 800 kronor/person
Pris Helgdagar 800kronor/person, lägenhet 900 kronor/person

Önskar Ni hyra sängkläder tillkommer en kostnad av 50 kronor per person.

Mosslanda

I samarbete med Mosslanda Pub & Konferens har vi möjlighet att ta emot er som kommer i ett större sällskap upp till 24 pers eller som vill bo lite större än det stugorna erbjuder. Mosslanda Pub och Konferens är beläget ca 4 km från banan i vacker natur. Klicka här för att komma till Mosslandas hemsida.  

Pris vardagar från 695 kronor/person, helger från 795:-/person inkl. Boende (del i dubbelrum), lättare frukost samt heldagsgreenfee. Enkelrumstillägg om så önskas är 300 kronor.

Ollestad gård

Ollestad ligger vackert beläget vid sämsjön, ca 10 km från Herrljunga och 25 km från Ulricehamn och erbjuder även padeltennis och boule.   Kicka här för att komma till Ollestads hemsida.