Greenfee
Pay & Play
Golfbil

Greenfee 2022

Kampanjpris augusti och september månad: 350 kr vardagar och 425 kr helger! (Kan ej kombineras med andra rabatter)

Swishnummer
När kansliet är stängt kan du betala din greenfee kontant i greenfeeinkastet, eller via vårt swishnummer 123 032 23 70, ange ditt namn, samt starttid betalningsreferens och visa upp er betalning för kanslipersonal efter 9 hål om ni gått ut på morgonen.

Rabatter & samarbeten
Nedan följer de rabatter och greenfeesamarbeten som Herrljunga GK har tecknat. Märk att nedanstående rabatter inte går att kombinera med andra erbjudanden.

Golfhäftet
Hos oss gäller Golfhäftet helgfria vardagar, men ej vecka 29,30,31 på ordinarie greenfee som är 450 kr. Gäster med Golfhäftet betalar halv greenfee vid ett tillfälle.

Golfhäftet Plus
Herrljunga GK är under 2022 anslutna till Golfhäftet Plus. Du som har Golfhäftet Plus är välkommen att spela till halv greenfee helgfria vardagar på ordinarie greenfee som är 450 kr. Obegränsat antal tillfällen helgfria vardagar, utom vecka 29, 30, 31.

Greenfeesamarbete
-Fullbetalande medlemmar i Bredareds GKoch Alingsås GK betalar 250 kronor helgfria vardagar, juniorer betalar 100 kronor.

-Fullbetalande medlemmar i  Lidköpings GK, Koberg och Uddevalla GK betalar 300 kronor alla tider och dagar.

-Fullbetalande medlemmar i Ulricehamns GK betalar 275:- alla dagar

-Fullbetalande medelmmar i Falköping betalar 300:- vardagar och 325:- helg

-Fullbetalande medlemmar i Vara-Bjertorp och Skövde GK betalar 275:- helgfria vardagar.

-Fullbetalande medlemmar i Mariestads GK betalar 325:- alla dagar

-Fullbetalande medlemmar i Ale GK erhåller 100:- rabatt på ordinarie greenfee (450kr) vardagar samt helger efter 14:00

-Medlemmar i Öijareds GK erhåller 100 kronor rabatt på ordinarie greenfee (450 kr) alla dagar. Detta erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Gäst till medlem
Fullbetalande gäst till medlem har 50 kronor rabatt på ordinarie greenfee (450 kr) i samband med spel. Medlemmen ska själv spela med gästen för att rabatten ska kunna nyttjas.

Introduktionskort
Gäst med kort utfärdade av PGA, GAF, SGA, SGF eller VGDF  ska kontakta kansliet senast en dag före besök.