Greenfee
Golfbil

Greenfee 2021

Alla dagar

VINTERGREENFEE 100:- till o med 31 mars.

Kampanjpris i april: 325 kr på vardagar och 395 kr på helger (ord. pris 450 kr). Kan ej kombineras med andra rabatter.

Swishnummer
När kansliet är stängt kan du betala din greenfee kontant i greenfeeinkastet, eller via vårt swishnummer 123 032 23 70, ange ditt namn, samt greenfeenummer som betalningsreferens.

Rabatter & samarbeten
Nedan följer de rabatter och greenfeesamarbeten som Herrljunga GK har tecknat. Märk att nedanstående rabatter inte går att kombinera med andra erbjudanden.

Golfhäftet
Hos oss gäller Golfhäftet helgfria vardagar, men ej vecka 29,30,31 på ordinarie greenfee som är 450 kr. Gäster med Golfhäftet betalar halv greenfee vid ett tillfälle.

Golfhäftet Plus
Herrljunga GK är under 2021 anslutna till Golfhäftet Plus. Du som har Golfhäftet Plus är välkommen att spela till halv greenfee helgfria vardagar på ordinarie greenfee som är 450 kr. Obegränsat antal tillfällen helgfria vardagar, utom vecka 29, 30, 31.

Greenfeesamarbete
-Fullbetalande medlemmar i Bredareds GKoch Alingsås GK betalar 250 kronor helgfria vardagar, juniorer betalar 100 kronor.

-Fullbetalande medlemmar i  Lidköpings GK, Mariestadoch Uddevalla GK betalar 300 kronor alla tider och dagar.

-Fullbetalande medlemmar i Ulricehamns GK, Koberg betalar 275:- alla dagar

-Fullbetalande medelmmar i Falköping betalar 275:- vardagar och 300:- helg

-Fullbetalande medlemmar i Vara-Bjertorp och Skövde GK betalar 275:- helgfria vardagar.

-Medlemmar i Öijareds GK erhåller 100 kronor rabatt på ordinarie greenfee (450 kr) vardagar. Detta erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Gäst till medlem
Fullbetalande gäst till medlem har 50 kronor rabatt på ordinarie greenfee (450 kr) i samband med spel. Medlemmen ska själv spela med gästen för att rabatten ska kunna nyttjas.

Introduktionskort
Gäst med kort utfärdade av PGA, GAF, SGA, SGF eller VGDF  ska kontakta kansliet senast en dag före besök.