Nybörjarkurs
Privatlektioner
Golf fitness kinexit

TräningsPriser Herrljunga GK 2021

Vill du utveckla din golf?

Oavsett om du behöver hjälp med att bli en bättre puttare, slå längre eller behöver en svingscheck så hjälper Jessica dig utefter dina egna behov och förutsättningar.

Ni kan välja att boka en lektion privat eller varför inte tillsammans med en vän?

Föredrar ni gruppträning för gemenskapen och utvecklingen, så kanske en kurs är något för dig.

LEKTIONER

Lektioner anpassas efter ert behov, ni bestämmer inom vilket område ni vill träna.

Är det första gången ni tar lektion hos Jessica, rekommenderas att boka 50min första tillfället, då hinner ni samtala om era behov, göra en kroppsscreening med metoden Kinexit, filma er sving och sedan diskutera hur ni går vidare framöver med hjälp av övningar.

PRIVATLEKTIONER

Under en lektion används videoanalysprogram v1 och kroppsscreening Kinetix som hjälpmedel, innehållet kommer att anpassas efter era önskemål och behov.

25 min                                 395:-

50 min                                 750:-

50 min parlektion                900:-

LEKTIONSPAKET

Paket 1

1 x 50 min –

Svinganalys, kroppsscreening, individuellt anpassat golf fitness program, besiktning av utrustning.

3 x 25 min –

Uppföljning, övningar, video.

2-månaders medlemskap Kinexit golf fitness program

2250:-

Paket 2

2 x 50 min –

5 x 25 min –

Uppföljning, övningar, video.

3-månaders medlemskap Kinexit golf fitness program

1x spellektion 1,5h

4300:-

Paketerbjudande måste utnyttjas inom 1år från första tillfället.

Paketen är personliga!

SPELLEKTIONER

Spellektion

En lektion där Jessica följer med dig och coachar dig på banan.

1,5h 1 person                       1050:-

1,5h 2 personer                   1500:-

1,5h 3 personer                   1850:-

KROPPSSCREENING

Om ni endast vill boka en kroppscreening.

Kroppsscreening 25 min + 3 månader Kinexit Golf fitness program

595:-

KURSUTBUD 2021

Att träna golf tillsammans med andra är inte bara utvecklande, ni kan även lära känna nya golfkompisar. Att vara en del av en gemenskap på golfklubben skapar en trygghet som gör att ditt spel stärks och golfen blir roligare tillsammans med andra.

För kursdatum, upplägg på kurser och priser se bokning via bokadirekt

Är ni en grupp som önskar boka en egen träning eller kurs? Kontakta Jessica så skräddarsyr vi ett upplägg för er.

GOLF FITNESS KINEXIT

Enkelt uttryckt levererar Kinexit personligt utformad fysträning och uppvärmning till golfspelare på alla nivåer.

Tillsammans med Jessica kan ni göra en enkel kroppscreening, som tar ungefär 10minuter, och har fokus på rörlighet. Därefter skapar Kinexit ett uppvärmnings- och fysträningsprogram baserat på din fysiska förmåga.

Under lång tid har vi vetat att svingtekniken har en direkt koppling till spelarens fysik. Framförallt är stelhet och i många fall smärta en stor faktor varför utvecklingen i spelarens svingteknik uteblir.

Då programmet är webbaserat så har du alltid ditt träningsprogram lätt tillhands i tex mobilen, läsplattan eller datorn. Verktyget passar alla nivåer av spelare och vi erbjuder träningar och lektionspaket där vi använder Kinexit som en del i din fortsatta golfutveckling. Du bestämmer alltså själv hur länge du vill träna och även var du vill träna, om det är hemma, på gymmet eller på golfbanan. Rekommendationen är minst 15minuter 3 gånger i veckan. Kom t.ex. en kvart extra innan runda och gör det som en del av din uppvärmning.

Såhär bokar du lektioner och kurser

Bokning: Lektioner och medlemskurser bokas vi bokadirekt

Välj önskad träning, Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter.

Du får en bokningsbekräftelse via mejl med, i mejlet finns sedan en kod om du behöver avboka. Har du inte fått en bokningsbekräftelse kolla skräpposten, om du inte fått någon har din bokning inte gått igenom, testa boka igen.

Betalning görs till swishnummer senast 1 dag innan första träningstillfället.

Klicka HÄR för att komma till bokadirekt

Har du problem med bokningen hör av dig:

jessica@herrljungagk.se