Juniorläger

Juniorverksamheten på Herrljunga GK 2021

ROLIGARE TILLSAMMANS!

Vi har juniorer i träning i ett antal grupper, allt efter ålder och intresse. Alla juniormedlemmar i Herrljunga GK är välkomna att delta i juniorträningen och andra aktiviteter som arrangeras. Är du nyfiken på att börja, hör av dig till oss på juniorkommittén. johan.sand70@gmail.com

Vi har följande grupper i träning:

Golfkul: 7-9år
Målet är att lära sig golfens grunder genom att ha roligt med lekar och spel. Vi arbetar med Golfäventyret som redskap. Man behöver inte ha spelat förut. Om man inte har någon utrustning så finns allt som behövs att låna. Det går bra att prova på utan avgift innan man bestämt sig.

Golfungdom 13-21år
Fokus på spel och gemenskap. Vi ser golf som ett spel för livet, tillsammans. Vi strävar efter att få många juniorer i gruppen att spela klubbtävlingar och bli aktiva i golfklubben.